KE Fodbold slog Munkebo, der nu glæder sig til revanche

Mads Kjærgaard, Munkebo-spiller, fik en snak med LigaBold.dk efter deres seneste kamp. Læs hvad kampen endte og hans reaktion på opgøret her.
23-08-2016 21:51:32

Hvad blev resultatet og hvad er din reaktion på kampen?
- Vi taber 3-1 til Krarup/Espe ude. Vi spiller en rigtig skidt 1. Halvleg, hvor vi stort set ikke har bolden. Det udvikler sig til at vi bliver presset i bund af et meget oplagt Krarup Espe-hold. Selvom vi kommer foran 1-0 på en omstilling, så holdt det hårdt. Det endte desværre også med at Krarup Espe får scoret 2 vigtige mål inden pausen.

- I anden halvleg går gassen af Krarup Espe og vi kan overtage spillet. Vi var desværre bare ikke dygtige nok til at udnytte den plads vi fik med bolden denne søndag. Krarup Espe spillede klogt. De stillede sig ned og havde fokus på kontraen. I sidste minut gav det bonus, og de vandt fortjent 3-1.

Overraskede modstanderens niveau dig?
- Nej slet ikke. Krarup Espe har et rigtig fornuftigt hold, som mange vil smide point til. Vi glæder os til at få revanche til foråret.

Hvad betyder resultatet for jer?
- Det betyder ikke noget lige nu, vi skal bare videre. Vi har fået en flot start. Nu venter Nyborg onsdag og Aarup fredag. Og vi går efter at vinde hver gang vi stiller op.