U12 piger slår HOGG

Topopgøret mod HOGG i U12 gav 3 vigtige point til KE Fodbold
16-09-2016 03:33:19

Der var dømt top opgør på Espe Stadion her til eftermiddag, da KE U12 pige tog imod HOGG, der kom ubesejret med 2 sejre i 2 kampe, heraf en14-3 sejr over Korinth IF, et hold vi spiller tætte opgør mod og "kun" besejrede 4-2 på hjemmebane.

Pigerne og trænerteamet var derfor spændte på hvor vi stod i forhold til et hold som HOGG. Inden kampen var pigerne små-nervøse og var bange for HOGG var bedre end os.

Vi fik dog snakket om, at vi også er et godt hold med 6 point på kontoen i 3 kampe, og at den skulle have en skalle fra start.

Og pigerne var klar. Om det var den lussing de stak sig selv inden kampstart skal være usagt, men pigerne spiller en super flot 1. halvlej. Ida og Sofie spiller dygtigt et to, og Ida bringer os foran 1-0. Vi har yderligere okay chancer i første halvlej, men HOGGs målmand stod godt.

Silje scorer dog til 2-0 på et indlæg mod bagerste stolpe hvor Lea lå fri. HOGG målmanden så lidt uheldig ud i situationen.

I den anden ende måtte Mia diske op med en dobbelt redning, der gjorde vi gik til pause foran 2-0.

I pausen var pigerne helt oppe at køre, og vi måtte forsøge at tale dem ned og gøre det klart at der stadig var 30 minutter tilbage og kampen på ingen måde endnu var vundet.
 

Om pigerne stadig stod og glædede sig over 1. halvlej eller om HOGG kom med 100 km/t skal jeg være usagt, men HOGG pressede os helt i bund fra start i 2. halvlej, og efter få minutter fik de reduceret til 1-2 i en situation hvor vi ikke fik bolden sparket ud af feltet.
 

HOGG fortsatte presset, og forsvaret og Mia var på hårdt arbejde.
 

HOGG udligner til 2-2 på et selvmål af Mie, hvor hun retter den af så bolden snyder Mia. Det sker, så det var bare op på hesten igen.
 

Vi arbejder os ind i kampen igen, og vores forsvar Caroline, Anna, Magda og Thilde står godt i mod HOGGs pres, og de gange de kommer til store chancer disker Mia op med den ene Schmeichel redning efter den anden. Hvilken brandkamp af Mia i kassen.
 

I det sidste kvarter, afgør vi kampen på 2 omstillinger, hvor Silje gør det til 3-2 og 4-2 på 2 soloture, hvor hun dels sætter et par HOGG spillere af, dels får hjælp af Lea der trækker et par spillere til sig.
 

Vi er nu halvt igennem puljen, alle hold er mødt, og det er blevet til 3 sejre og kun et smalt nederlag i den første kamp ude til Skårup IF på 2-4, i en kamp vi førte indtil kort før slutfløjt og stadig mener vi minimum kunne have fået uafgjort i. Vi ligger på en delt 1. plads med netop Skårup IF, der dog har en kamp i baghånden mod HOGG der med dagens nederlag blev skubbet ned på 3 pladsen 3 point efter os, men selvfølgelig også med en kamp i baghånden.

I øvrigt også tak til de mange der havde tilsluttet sig spis-sammen-arrangementet og sad og heppede på pigerne fra overdækningen. Det blev bemærket af pigerne, at de havde så mange tilskuere på der heppede på dem.

Trænerteamet er stolte af pigerne, og pigerne skal i den grad være stolte af hinanden og sig selv.