U12 piger slår Korinth

Efter den flotte sejr i topkampen i torsdags, skulle pigerne allerede lørdag til Korinth og spille mod et hold, der i mine øjne har langt færre point på kontoen end deres spil berettiger til. Et hold vi næsten altid spiller tætte kampe mod.
03-10-2016 21:07:02

Aftenen før måtte Thilde desværre melde fra grundet sygdom, og da Magda fortsat var skadet, måtte Camilla vikarierer i midterforsvaret.

Mie bringer os ret hurtigt foran 1-0 på Siljes oplæg, og Ida øger til 2-0. Vi troede egentligt vi havde styr på kampen, men Korinth får reduceret til 2-1.

Ida udbyggede til 3-1 inden Korinth igen fik reduceret til 3-2 og dermed igen spænding. Pigerne spillede ikke helt så flydende spil som i de seneste 2 kampe, måske fordi vi i trænerteamet skiftede hurtigere og oftere end vi plejer. Der blev dog kæmpet godt i det lune efterårs vejr på Old Hansen Park.

Efter pausen fuldender Ida sit hattrick og score til 4-2, og igen føler vi at der er styr på kampen, men igen reducerer Korinth til 4-3.

Heldigvis lukker Silje til 5-3, så det sidste af kampen ikke blev unødig spændende, og vi holder fast i 1. pladsen a point med HOGG der slog Thurø BK 6-3 på udebane.

Vi mangler nu Thurø BK, der indtager sidstepladsen i puljen, hjemme tirsdag den 11. oktober, inden vi slutter af med en "finale" mod HOGG på udebane søndag den 30. oktober, hvor vi formentligt skal forsvare de 2 mål vi er bedre end dem indbyrdes (såfremt vi slår Thurø BK) for at vinde rækken